Pereos e-bok

180760202_71c4f3a6-55ef-4875-a10c-afd78158222d

“WOW It´s almost magic” heter en e-bok som trollkarlen Pereo gett ut. Han vill lära ut vad han vet idag efter 35 år i trolleribranschen. Detta är första gången Pereo egentligen ger ut något och han har suttit under ett par månader och skrivit “dygnet runt”.

Anledningen är att Pereo fått en massa förfrågningar från ungdomar i hemstaden Umeå om var och hur osv. Han har jobbat ideellt för att ungdomarna där skall bli intresserade av trolleri istället för att hitta på andra hyss. Och han har tydligen lyckats bra då man träffas ett par gånger i veckan och intresset är på topp hos alla medverkande.

“Boken vänder sig till ALLA som trollar, men framför allt till nybörjare och hobbytrollare, här finns mängder av tips och ideer som verkligen fungerar. Det medföljer också ritningar på en illussionsplattform, ett magiskt pussel osv och utöver det ett 50-tal fria patentritningar att hämta inspiration ifrån. En sektion tex med tips bara för dig som bygger egen rekvisita, och 3 egna effekter. Ett gyllene tillfälle att förkovra sig och ta ett rejält kliv framåt.” (Annonstext från Tradera)

E-boken kan ge de flesta ett eller annat att tänka på och kostar 150:-  http://perero.wix.com/perero  Just nu säljs den på Tradera med ett utropspris på bara  50:- så kan jag rekommendera ett inköp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.