Peter Warg

illusion_show

Peter Warg ligger inte på latsidan. Samtidigt som han var med i ”Fenomen” på TV5 så konsultade han Ahmed El Bayed - kallad ” Mellanösterns Copperfield “ – i dennes scenshow i Jedda, Saudi Arabien och Dubai samt i hans deltagande akter i semifinalen och finalen i ”Arabs got talent “ i Beirut. Detta ledde till att Peter under 2012 skapade 12 magistunt och var delaktig i den första 22 minuter långa piloten ” Ahmed the magician “, som spelades in i Storforsen området i Norrbotten under förra året.

http://www.alvsbyn.se/kommun/dalis2.nsf/vyPublicerade/36AF99EA204E707BC1257B28004A7C3A?OpenDocument&designmall=utskrift

2012 var Peter Warg med i Norrbottens teaterns stor satsning “Aldrig får man vara glad” som karaktärskådis, illusionist, dans och sång samt illusionskonultation. Detta tog större delen av året i anspråk.

Ur en recension: ”Jag blir tvärt om förvånad och överraskad. Showen är oerhört glaserad och samtidigt uppmuntrande tragisk. Mycket får en turboinjektion av illusionisten Peter Warg. Han är häpnadsväckande. Men egentligen är det regissören och manusförfattaren Rasmus Lindberg som står för det verkliga trolleriet då han låter illusionerna smälta samman så underfundigt med teaterns lekfullhet. Inte minst i numret då Therése Lindberg får nog och klär av Peter Warg naken på jakt efter den borttrollade näsduken. Var fasen gömmer han den?”

Detta samarbete har gjort att Peter för närvarande sitter och skriver och jobbar ihop en magiskt inspirerad barnpjäs, som kommer att spelas under början av 2015 på just Norrbottens teatern.

I övrigt så har det varit de vanliga företagseventen och mässjobben. http://www.petervarg.se/nyheter.html

Och så får vi se vad som händer under ”Talang Sverige””¦

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.