Tim Star skadad

En restaurang i Norrköping, som trots sin goda mat, inte var så fullsatt som man ville ha det, kom på den goda idén att engagera Tim Star och göra vissa kvällar till ”En Magisk Afton”. Det blev succé och fullsatta hus ”“ och t.o.m. väntelistor till kommande magiaftnar! I fredags och lördags var det fullsatt som vanligt. Tim Star gör en mix av det han gjorde på kryssningsfartygen och andra hälften är ringarna, ljusen m.m. till musik

I söndags var Tim Star till restaurangen för att hämta sin ljud- och ljusanläggning. Det var toppenfint väder, så alla satt utanför i solen och åt lunch. Många kunder var där och alla pratade om all god mat och om föreställningen. Ägaren till restaurangen har en hund – en väldigt stor hund, en sådan där kamphund. Den gick omkring där bland gästerna – och helt plötsligt gick den fram till Tim Star och attackerade honom, där han satt. Han bet Tim Star i ansiktet och bet sönder överläppen och slog ut en halv tand.

Man åkte in till akuten i Norrköping, men där kunde de inte fixa det hela, så Tim Star blev skjutsad till Linköpings lasarett, där de stod beredda. En bit saknades på läppen och överdelen mellan läppen och näsan var mosad, sade läkaren men de pusslade ihop det så gott  de kunde. De frågade om Tim Star alltid har mustasch, för det kommer inte att se bra ut där, men man försökte att få ihop linjen mellan läppen och munnen så gott man kunde. Tim Star fick stelkrampspruta och antibiotika, som ska tas i 10 dagar mot infektion.

Tim Star har inte själv tittat sig i spegeln – det räckte med att se Jannets reaktioner, när hon kom till lasarettet, innan de opererade ihop skadorna.

Tyvärr kan Tim Star inte prata så bra just nu, så han måste avboka två föreställningar nästa helg på ett annat ställe i Norrköping. Tim Star hoppas på det bästa och att allt kommer att bli någorlunda bra. Han är tacksam för att det inte var händerna och fingrarna, som hunden fick tag på, för då hade det varit slut på allt trolleri!

http://www.nt.se/nyheter/?articleid=9702149

53 reaktioner till “Tim Star skadad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.