Carl-Einar Häckner

CEH_08_0

En ny magisk föreställning med Carl-Einar Häckner kommer att turnera i Folkparkerna 12 augusti ”“ 14 september 2015 i Riksteaterns regi men producerad av Folkets Hus och Parker.

Trolleri, musik, monologer, poesi och massor av humor, framfört på det underfundigt briljanta sätt som bara Carl-Einar Häckner kan! Vi bär alla på något som är ensamt och trasigt. Något som har gått sönder för länge sedan, som kan vara svårt att förstå hur och varför det blev så. Det kan vara första kärleken på
fritids, första dagen i ett missförstånd, ett förlorat självförtroende eller förlusten av någon som står en nära. Kan vi laga det trasiga? Kan vi laga livet?

-Jag använder mig av mina egna tillkortakommanden och misstag och gör humor av det, för att kunna vända på saker, för att kunna släppa in ljus, säger Carl-Einar.

Mellan Carl-Einar Häckner och Riksteatern finns en ömsesidig kärlek. Tidigare har vi turnerat hans mycket uppskattade Pusseldrömmar och SWEDISH MEATBALLS med lingon. Skärvor hade premiär på Aftonstjärnan i oktober 2014 och ingår nu i Riksteaterns samarbete med Folkets Hus och Parker som en av sommarens eftertraktade folkparksföreställningar. Därefter erbjuds denna fantastiska föreställning Riksteaterns teaterföreningar för en höstturné på landets teatrar!

””¦enastående europeisk varietékonst. /”¦/ Trollkarlen svävar som en lindansare över scenen. Balanserar, vågar ta risker, och belönas med största möjliga kärlek.” GöteborgsPosten

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “Carl-Einar Häckner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.