Magic Bars höstpremiär 4-5 september

Nu är det dags att sparka igång höstsäsongen på Magic Bar i Stockholm. Du kommer få se:

  • Axel Adlercreutz som tillhör svensk magikonsts avantgarde. Ena foten i klassiskt trolleri och den andra foten i ett kreativt och nyskapande universum som inte ens hunnit namnges. Axels trolleri är förbluffande och uppseendeväckande vackert.
  • Jonas Södergren En modern clown i gränslandet mellan komiker och skådespelare, vars skruvade humor är lika skrattinbjudande som svårbeskriven.
  • Erik Nordvall En virtuos med kortleken som låtit sig inspireras av kortmagi från den Spanska skolan men har lyckats kombinera den med norrländsk list och slugfärdighet, med bisarrt omöjliga korttrick som följd.

Förutom dessa tre suveräna akter har vi även premiär på höstens nya showmenyer. Om du redan ätit och bara vill se showerna, så finns även barbiljetter.

Internationellt gästspel 11 september. Under sommaren var det VM i magikonst i Italien. Den som vann det delade första priset i close-up magi var amerikanen Shin Lim. Den 11 september står han på Magic Bars lilla scen tillsammans med en annan amerikansk virtuos Eric Jones!

Eric Jones kan man även se den 10 & 12 september, då han även får sällskap av amerikanen Morgan Strebler.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.