Trollando i farten

 Trollando

Trollando (Roland Haglund), Lysekil, har dragit ner på trolleriframträdanden, säger han, men det tycks vara lika svårt att sluta trolla som att sluta röka.

Under sportlovet höll han trolleriskolor på biblioteken i Lysekil, Brastad och Skaftö ”“ precis som han gjort i många år. 74 barn i åldrarna 7-12 år fick lära sig tillverka trollerirekvista som trollstavar, prick-kort, fyra-ess-trick, apor som hoppar m.m.

Till sommaren ska Trollando, precis som han gjort i 10 tidigare år, ge en timmes familjetrolleri på campingplatsen Lagunen i Strömstad varje fredag, klockan 10.00.

I höstas höll Trollando auktion på en hel del av sin trollerirekvisita vid ett möte i Göteborgs Magiska Klubb ”“ men det finns mera”¦Â 

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Trollando i farten”

 1. Så underbart att på ett livaktigt och klart artist-foto, se en trolleri-artist i elegant klädsel och med uppenbar spelglädje
  framföra de /antagligen / odödliga CHINESE RINGS, låt vara att det kinesiska ursprunget, enligt vad jag vet, inte är bevisat, men det är en annan historia.

  Man kan få råd och hjälp med artist-kostymen, men spelglädjen kan man inte lära sig på kurs, den kommer inifrån och är en del av den uppträdandes personlighet – eller inte.
  Den torde vara den första och viktigaste förutsättningen för succé – om den saknas, spelar det ingen roll vad man gör.

  Keep up the good work !!!
  Med vårhälsningar från Paris och ZARRO ZARRO.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.