Matthew Wright Lecture på Magic Center i Halmstad

Matthew Wright, trevlig engelsman bosatt på spanska solkusten där han driver en egen Close Up Magic Theatre, besökte Magic Center i Halmstad lördagen den 23 januari.

matthew

De drygt 30 deltagarna fick ett synnerligen underhållande lecture. Matthew lärde ut starka effekter, som tekniskt är inom räckhåll för alla, ur sin professionella repertoar. Det märktes att det var rutiner som han arbetat med inför publik många gånger. Han berättade att han ville visa rutinerna i sin karaktär och med sin presentation för att deltagarna skulle se hur starka de förhållandevis enkla tricken faktiskt är. Sedan förväntas naturligtvis deltagarna att använda sin egen karaktär och sin egen presentation. Det är sällan ett matnyttigt lecture bjuder på 2 timmars fantastisk underhållning, men så var verkligen fallet denna lördagseftermiddag.

matthewwright1

Matthew kom från Danmark och fortsätter till Norge på sin Skandinaviska lecture-turné som planlagts av Gay Ljungberg och han kommer även till Stockholm för show på Magic Bar (29 & 30/1) och lecture för SMC (30/1) och avslutar turnén hos MIC (31/1) innan han drar vidare till Hamburg.
Missa inte detta!

Gay Ljungberg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.