Ömsesidan

Ömsesidan är en tidning för ömsesidig kontakt mellan medlemmar i Örebro Magiska Cirkel. Det först numret utkom 1972 under redaktörskap av Erik Palle och Stig Mosshagen. Tidningen har utkommit lite oregelbundet under vissa tidsperioder, men den lever fortfarande!

img4041-210x300

Nyligen kom nummer 1 2016 och genom nuvarande redaktören Leo Kims vänlighet har jag fått ta del därav. På 12 sidor kan medlemmarna läsa: Presidenten (Leo Kim) pokulerar. Vårens kalendarium. En lång, utförlig beskrivning av illusionisten Mendozas föreställning på Frölunda Kulturhus förra året. Referatet har gjorts av Delgado. Artikel om samarbetet med Magiska teatern i Vretstorp. Nästa föreställning av ÖMC där blir den 7 maj. Föreningen funderar även på ett besök på Magic Bar och/eller Sveriges Magi-Arkiv. Kallelse till årsmötet den 13 mars. Omtalan att ÖMC vann Stadsmästerskapet i Västerås – för åttonde gången! Sekreteraren Jonas Århammar utsågs till bästa individuella akt – för andra gången!

Ömsesidan är alltså inte någon tjock tidning, men det är mycket värdefullt att medlemmar får en tidning då och då och inte bara Facebookmeddelanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.