Ömsesidan

Ömsesidan är en tidning för ömsesidig kontakt mellan medlemmar i Örebro Magiska Cirkel. Det först numret utkom 1972 under redaktörskap av Erik Palle och Stig Mosshagen. Tidningen har utkommit lite oregelbundet under vissa tidsperioder, men den lever fortfarande!

img4041-210x300

Nyligen kom nummer 1 2016 och genom nuvarande redaktören Leo Kims vänlighet har jag fått ta del därav. På 12 sidor kan medlemmarna läsa: Presidenten (Leo Kim) pokulerar. Vårens kalendarium. En lång, utförlig beskrivning av illusionisten Mendozas föreställning på Frölunda Kulturhus förra året. Referatet har gjorts av Delgado. Artikel om samarbetet med Magiska teatern i Vretstorp. Nästa föreställning av ÖMC där blir den 7 maj. Föreningen funderar även på ett besök på Magic Bar och/eller Sveriges Magi-Arkiv. Kallelse till årsmötet den 13 mars. Omtalan att ÖMC vann Stadsmästerskapet i Västerås – för åttonde gången! Sekreteraren Jonas Århammar utsågs till bästa individuella akt – för andra gången!

Ömsesidan är alltså inte någon tjock tidning, men det är mycket värdefullt att medlemmar får en tidning då och då och inte bara Facebookmeddelanden!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.