Tim Stars nya webbsida

“Jag har just fått klart med en ny webbsida med allt möjligt roligt trolleri som är till salu. Detta började som en lista med trolleri, som jag ville sälja, men det var alldeles för mycket med prylar, så det blev snart en webbsida. Det är nu efter man har packat upp nästan allt, som man ser hur mycket med trolleriprylar man har, och det är dags att rensa.

Men det som är annorlunda med denna webbsida är att det finns två lite annorlunda sidor. ”œMaterial” och ”œTips”.

Under ”œMaterial”-sidan kan man hitta massor med material, som man kan använda till trolleritillverkning. Efter jag hade hade min kurs på KTH fick jag många frågor om var man kan få tag på alla de sakerna och materialet som jag visade och pratade om. Men problemet trollare kommer att stöta på är att det går inte att köpa material så som metall, mässingsrör, specialtillverkade magneter osv i små kvantiteter. Om du bara behöver 40 cm mandrillrör i en viss storlek, så måste man köpa 30 meter eller mera…

Jag har så otroligt mycket med material, så här kan du köpa hur lite du vill. Här finns allt du kan tänka dig. Finns det inte med nu på listan, så kontakta mig. Jag har även sidentyg på metervara.

Under ”œTips” kommer du att hitta tips och olika tekniker, som jag tror du kommer att ha nytta av. Inte bara när du tillverkar dina prylar utan också så kommer det att hjälpa dig att få nya idéer. Det kommer mera inom kort, jag måste ju börja någonstans…”

http://timstarmagic.com   Tim Star

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.