Tråkigt!

Det har hänt och händer en hel del inom trolleri just nu. Magic Weekend i Lund, Joe Labero och Tobbe Trollkarl i Stockholm, Johan Ståhl i Uppsala och Brynolf & Ljung på turné – för att bara nämna några magiska evenemang. Det är ju inte det som är tråkigt, utan det att inga vill offra en halvtimme på att skriva en recension eller en omtalan om detta.

Alla vi som av olika anledningar inte kan se och uppleva föreställningarna har ingen aning om vad som sker. MEN det alla allvarligaste är att detta inte blir dokumenterat för framtiden. Jag fordrar inte alls att det ska skrivas på min blogg ”“ det finns massor av lätta möjligheter att publicera ”“ och glöm inte våra facktidskrifter!

Kanske är jag ensam om den första åsikten, men att det inte dokumenteras bör väl alla som älskar trollerikonsten hålla med om i alla fall?

Varför gör du det inte själv, är det då lätt att fråga. Men är man 85 år så är det av olika skäl inte lika lätt att fara omkring och titta på trolleri, som det var ”“ och man gjorde – när man var yngre.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

8 reaktioner till “Tråkigt!”

 1. Det enklaste är nog att be någon skriva en recension åt Dig innan eventet sker. Jag tänker kanske främst på Magic Weekend.
  Annars tänker alla (iaf jag) att “någon annan gör det”.
  Hade jag fått en förfrågan innan Lund hade jag gärna skrivit en sammanfattning av det jag var på. Nu känns det försent då jag inte kan ge ett korrekt återberättande.

 2. Tyvärr har jag inte koll på vilka som ser det eller det eventet… Ska du Samuel se Brynolf & Ljung, Labero eller något annat intressant så skriv!

 3. Får lite dåligt samvete, så jag har nu skrivit om när Michael Mendoza var i Lerum. Det ligger din din inlåda. Ska på Brynolf & Ljung i Göteborg, kan skriva om det.

 4. Nej alla intryck har inte försvunnit. Men att kunna ge en korrekt återberättelse av hela helgen är omöjligt.
  Jag kan dock skriva om fredags- och lördagskvällens shower om du önskar.

  Tyvärr har jag inte bokat något med Labero. Conny Ray, ser jag nu, skriver att han ska skriva om Brynolf och Ljung. 🙂

 5. Jag och mina läsare är tacksamma för allt som skrivs om trolleri! Värdefullt med att dokumentera showerna – och om flera skulle skriva om samma saker så kan det vara intressant med olika synpunkter! Dina skriverier är välkomna!

 6. Jag ska på Laberos show i Stockholm, så jag kan göra en recension av den efter att jag har sett den om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.