MagicXmas

Den 16-26 november plus 1 december gav Robert Bronett i samarbete med och på Stockholmsmässan trolleriföreställningar med artisterna Jidinis, Aaron Crow, Sonambul, Gerard le Guilloux, Jean Garin. En sådan stor satsning måste väl komma med i magihändelser i Sverige, men det har varit omöjligt att få en recension av föreställningarna av någon. Inte ett ord i dagspressen! Endast denna kvinna skrev lite om vad hon tyckte: https://blogg.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/2017/11/18/nej-nej-nej/

Sen har man ju hört och läst korta lösryckta varierande omdömen som dessa:

Grym close up med John Henry, Tom Stone m.fl.  1:a akten var helt ok men inte mer. 2:a akten var verkligen pinsam. Oskön hantering av djuren, svaga illusioner och en handfull missar.  Och Tack Robert för en lysande föreställning med alla dessa världsartister. Tänk att Du lyckades ta Las Vegas till Stockholm.  Illusionisten gör typ två fulla långtradare av illusioner, tyvärr ganska talanglös magiker som viftar med armar och gömmer sig bakom props utan att öppna truten. Thanks for a magical show!  Igår, 1 timme innan dagens första föreställning (och TV-inspelning) av Magic Xmas, packade Aaron Crowe ihop sina pinaler och lämnade Mässan, då han insett att han skulle bli blåst på gaget för hela produktionen.

Men i senaste TUMTIPPEN har Hans-Erik Claesson skrivit en ärlig recension, som här publiceras med tillstånd. Föreställningen var denna gång halvbesatt. Enligt Bronett kommer upplägget tillbaka 2018. Föreställningen kommer att sändas i TV på nyårsfton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.