Magiska Brödernas Tumtippen

Årets tredje nummer av  fackttidskriften Tumtippen har just utkommit! 14 sidor fullmatade med intressant text och färgbilder. Referat från årsmötet, där Love gjorde succé med seminarium och show. Entrickstävlingen, som numera heter Guldhatten, vanns av Zatori tätt följd av Dannemann och Kim Gordon.

Dag Lofalk och Crillo kommer i höst att hålla en trollerikurs “Trolla som proffsen” i Folkuniversitetets regi. Start 8 november och pågår i sex veckor  under 24 studietimmar.

Crillo Christer Lindgren är sedan 1996 President i Magiska Bröderna, Sveriges äldsta trolleriförening. Han har under dessa 22 år också varit redaktör för Sveriges enda trolleritidskrift.  Crillo har lett och undervisat i flera av Magiska Brödernas trollerikurser. Han har också varit lärare och rådgivare på Kungliga Dramaten. Han har givit ut trolleri- och kokboken “Den magiska kocken” tillsammans med Johnny Lonn och en lärobok i kortmagi “Trolla med kort”. Crillo är ekonomi doktor vid Stockholms universitet och har där arbetat som prefekt, forskare och lärare vid företagsekonomiska institutionen. Telefon: 08-789 42 00 

Vid Svenska flaggans dag den 6 juni kommer medlemmarna i MB som vanligt att tåga med sin flagga från Kungsträdgården till Skansen. MB avslutar dagen på en restaurang.

Tre workshops kommer att hållas under hösten. Dessa ges i syfte att skapa tävlande lag till Stadsmästerskapen i Västerås  den 9 februari.

Höstmötet kommer att hållas den 25 november. Finska trollkarlar bjuds in till “Finnkampen i restaurangtrolleri”.

Tidningen avslutas med trolleritrick av Love, Norman Gilbreath och Florentin.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.