MMM – Malmö Magic Mafia

Upplev en magisk kväll på Blå båten tillsammans med några av Sveriges bästa trollkonstnärer och underhållare. Vanligtvis jobbar de solo men för en kväll sammanstrålar dessa i en experimentell och unik föreställning där dom tar ut svängarna ordentligt.

Vi har alla en kärlek för någon eller något i våra liv. Men bara vissa av oss utvecklar en livslång kärlek till det förbjudet skämmiga; kortlekar, sidennäsdukar, höga hattar, lådor man kan trolla bort saker i, eller vänskapskärlek med andra likasinnade som också kan blanda en kortlek med en hand (och som alla har visitkort med en hög hatt och en trollstav…).

Att vara magiker är att gilla förbjuden kärlek, även om de flesta människor delar trollkonstnärernas förtjusning i små vita kaniner… I den här föreställningen kastas ljuset på det skämmiga, galet nördiga, ibland nästan tabubelagda och ofta skrämmande som trollkonstnärer sysslar med. Alla kloka människor inser väl att man borde ha en diagnos om man får för sig att såga itu en dam? Och vad drömmer en magiker om egentligen, kaniner eller motorsågsmassaker?

Kom, få några svar, och skratta och förundras tillsammans med Malmö Magic Mafia.

Medverkande artister: David Persson, Fredrik Ahlberts, Peter Rosengren, Jacob Schenström

Info: Båten öppnar kl 19, och det är picknick-konsert. Tag själva med allt ni önskar mumsa på under spelningen. Endast kaffe säljs ombord.
Biljettbokning: Kulturcentralen.
På Facebook: Malmö Magic Mafia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.