Staaf Magic till Las Vegas

Efter vår framgång i SM bestämde vi oss för att åka till Las Vegas över nyår och se shower för att få inspiration.
Familjen Staaf hos Mac King
David Copperfield
Första showen vi besökte var David Copperfields på MGM. En extremt påkostad show med fantastiska effekter. Ankan Webster var med, men fick till vår besvikelse inte uppträda i Slo-Mo Duck. Tyvärr hann vi inte träffa Mr Copperfield då han försvann fortare än Elvis. Det märktes att Copperfield har varit aktiv väldigt länge, kanske lite för länge ;).
David Goldrake
Efter det ville vi se någon ny i Las Vegas så vi begav oss till Tropicana och David Goldrake. En bra show med snyggt projekterade backdrop som gjorde stämningen fantastisk.
Mac King
Så var det dags för resans höjdpunkt. Mac King höll publiken i ett järngrepp genom hela showen och det märktes att han verkligen älskar att stå på scenen. En tydlig röd tråd genom hela föreställningen med massor av humor, samt träffsäkra skämt och effekter. Ska du bara se en show i Las Vegas, så är Mac King på Harrah´s som gäller.
Cirkus 1903
Efter tre magi-shower gjorde vi en avstickare till Paris (där Labero har premiär av Inferno den 24 januari) för att titta på Cirkus 1903. En jättebra föreställning, med en cirkusdirektör som var helt otrolig. Mellan numren trollade han och använde sig till största delen av barn mellan 5-10 år från publiken, vilket gjorde det väldigt oförutsägbart, men väldigt bra.
Penn and Teller
Och så var det äntligen dags för Penn and Teller. En show med väldigt mycket prat och lite mindre magi. Tyvärr hade vi högre förväntningar.
Masters of Illusion
Till sist var vi på Ballys och såg Masters Of Illusion. En föreställning med 5 topp-magiker (Greg Gleason, Farrell Dillon, Jason Bird, Tommy Wind och Chris Randall) som innehöll många stora och pampiga illusioner.
Sammanfattning: Lärorikt och roligt på många olika sätt. Nu laddar vi för framtiden.
Staaf Magic
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Staaf Magic till Las Vegas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.