“Trolla med Daniel”

Daniel Karlsson har länge tänkt skriva en trolleribok. Nu har det skett! Och det var vid en mycket lämplig tidpunkt, för det var länge sedan det gavs ut en svensk trolleribok, så behovet är stort.

Boken heter ” Trolla med Daniel”. Den är på 96 sidor, hårda pärmar så det är en riktig bok, 30 trick lärs ut och priset är cirka 180:- Omslaget pryds med en mycket lockande bild, och inuti är den fylld med fantastiska foton av Martin Lundström. Layouten har gjorts av Anders Nyman. En trevligare trolleribok har aldrig tidigare gjorts!

Boken inleds med ”Välkommen till min magiska värld”, och det som Daniel skriver här, är det bästa jag läst i en trolleribok. Här kan även den avancerade trollkarlen hitta saker att tänka på!

Tricken är väl utvalda. Alla är enkla att göra, och beskrivningarna är mycket utförligt och bra beskrivna. De är inte heller de trick som man vanligtvis hittar i nybörjarböcker.

Jag rekommenderar alla som är det minsta intresserade av trolleri ”“ och först och främst givetvis de som vill lära sig trolla ”“ att införskaffa ett exemplar! Läs och njut av denna bok!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till ““Trolla med Daniel””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.