Joe Labero

Kom till Stockholm och förtrollas av Labero igen!
Visst var det trevligt sist? Nu har du chansen att övertala vänner och familj att följa med till Stockholm för att återigen bli förtrollad av vår störste magiker.

 

Det är nu 30 år sedan Master Joe Labero – ett av världens absolut mest aktade namn i magins storslagna värld – slog igenom över en natt.
Efter flera år utomlands är han tillbaka på svensk mark, närmare bestämt anrika Hamburger Börs i Stockholm för att förtrolla oss med showen GOLDFINGERS.

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare garanterat får dig och ditt sällskap att häpna.

Om du vill komma så nära the Magic Master som det bara går bokar du och ditt sällskap ”A Magic Night” där ni utöver show och en välkomponerad 2-rättersmeny får ett magiskt möte med Labero. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

*Under matinéföreställningarna berikas showen med fler gyllene fingrar, nämligen 13-årige, Grand Prix-vinnaren Vilgot Michelin – En ny stjärna på den magiska himlen!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.