Snabba ord med Brynolf & Ljung

Brynolf ohc Ljung med kamera och kortlek

Om det är rätt förstått, så har ni tagit en liten paus från turnén och är på semester i Spanien, så vi hoppas att det inte stör allt för mycket med ett par frågor om turnén.

Haha! Japp! Vi tog med Tobbe, Johan och Hasse och tog 3 dagar intensiv sol och padel semester!

Hur många föreställningar har ni nu gjort runt landet?

Vi kommer ha gjort 54 föreställningar i vår och i höst väntar ytterligare ca 30, där de flesta är uppsläppta redan!

Ni har fått massor av lovord för den här föreställningen, även från kollegor som annars är rätt sparsamma med komplimangerna. Har mottagandet varit lika positivt överallt? Hur känns det?

Vi får både enormt mycket och bra respons på Stalker! Såklart är det fantastiskt kul! Målet är ju hela tiden att flytta gränserna framåt varje gång och när man jobbar med något under skapande i 1,5-2 år så är det såklart oerhört kul när det mottas bra!

Har ni lärt er något nytt om er själva eller om showskapande generellt genom arbetet med ”Stalker”? Om ni hade kunnat gå något år tillbaka i tiden, vilket råd skulle ni gett er själva?

Det gör man såklart hela tiden. Ju fler gånger man gör något desto bättre blir man ju på det. Nu är detta vår 3:e stora föreställning och vi har såklart utvecklat oss genom den processen. Svårt att ge råd bakåt i tiden eftersom det är just erfarenheterna man blir bättre av! Dvs jag tror inte man kan ”hoppa över” något genom råd. Man behöver lita på processen och förstå att nästa gång vi gör det här så kommer vi göra det ännu bättre! Men vi har kanske framförallt fått en ÄNNU större förståelse för vad ”vi” är och vilket material som är vårt signum.

När och var fortsätter turnén igen?

Vi har 5 föreställningar kvar i vår på Rival i Stockholm 27, 28 och 29:e maj sen blir det uppehåll för att dra igång igen den 20 oktober.

Då tackar vi för att vi fick störa, och hoppas att återstoden av semestern blir avslappnande och behaglig!

Biljetter: stalkershow.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.