Magiska Bröderna

2010 var året då trolleriet pånyttföddes på den offentliga scenen genom Magic Bar. Stockholm fick Nordens första restaurang med trolleri som specialitet. Naturligtvis flyttade vi in i dessa magiska lokaler och höll både vår- och höstmötet där. Nytt för året var också att vi inbjöd trollare från andra föreningar att komma som gäster till våra sammankomster. Detta kommer vi att utvidga under nästa år. 

Nästa år fyller vi 70 år. Föreningen bildades den 9 oktober 1941. Styrelsens ambition för nästa år är att anordna lika bra seminarier och gästtrollare som vi haft under detta år. En extra satsning kommer vi att göra vid 70-årsjubileet som kommer att anordnas den 3-4 september i samband med den Magiska Kryssningen med Birka Princess. Det kommer att bli scenshower med Johnny Lonn och andra internationella artister. Seminarier också förstås, och sen hoppas vi att flera trollerihandlare kommer. 

För att möjliggöra detta arrangemang ”“ för det kostar mycket pengar ”“ är Birka Cruises vår partner. Förutom ovanstående kommer rederiet tillsammans med Magiska Bröderna att anordna en magisk vecka med trollerishower och close-up-trolleri under hela vecka 35. Under vår jubileumskryssning kommer close-up-tävlingen – Birka Magic Trophy – att genomföras med mycket fina priser. Tävlingen kommer att vara öppen för alla trollkarlar. 

Crillo

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.