Tom Stone hos BMV

Föreningen Bernandos Magiska Vänner hade fint besök av Tom Stone i Växjö den 30 maj.
Tom Stone hade laddat upp med ett fylligt seminarium, som innehöll både enklare och mer avancerade trick, som passade både nybörjare och de mer avancerade trollarna.

Toms styrka är att han verkligen fördjupar sig i de psykologiska delarna i hur publiken uppfattar magin. En relativt enkel myntrutin blir helt dissekerad och man förstår hur litet man begriper av hur stor magi fungerar! Ett stort plus är att Tom även delar med sig av sina referenser till andra trollkarlar och tänkare inom magin, så att man kan gå vidare och studera källorna. Vi som var med på seminariet fick uppleva en mängd unika och smarta lösningar som Tom har funderat ut, och det var spännande att följa hans tankegångar i hur han skapar sina rutiner.


I dagarna släpps Tom Stones bok Vortex av Hermetic Press, och vi är många som ser fram emot hans bok full med magi och tänkande!

Under BMV:s möte så hade kusinerna David och Marcus Persson plockat med en massa kartonger från Bernandos källare, fulla av spännande saker. Vi var många som rotade runt och fyndade bland de gamla godbitarna.

Text och bild Per Klasson

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.