Sharp Act

Jag har så fantastiskt roligt jämt! Trolleriet och mitt samlande har verkligen förgyllt mitt liv ”“ inte minst sedan jag blev pensionär. Jag ser trolleri ganska ofta, och då och då trollar jag själv och gläds åt applåder. Jag får besök i arkivet eller här hemma av likasinnade, min mailbox är ofta full ”“ nästan varje dag med något material lämpligt för min blogg ”“ och den gör mitt liv innehållsrikt (och gör att jag aldrig har bekymmer om vad jag ska göra…) då jag tror mig veta att många tycker om att läsa den. Och vänliga människor utökar mina samlingar titt och tätt. Och jag har fått mail från Södertörns högskola i Stockholm där några som läser Medieteknik B vill komma och göra en kortfilm om Magi-Arkivet! Det händer saker ideligen!

I går fick jag ett tjockt brev från Christina Nyman som innehöll en mycket uppskattad present ”“ en knivvässare. Men det var inte vilken knivvässare som helst ”“ det var ”Sharp Act”! Någon jag aldrig sett tidigare och som passar jättebra i arkivet! Tack Christina och Martin!

SHARP ACT Knife Sharpener – magically sharpen your knives!               

It’s the perfect set-up – the mysterious wooden box, the lovely volunteer from the audience, the glint of finely-honed carbon steel…and YOU! Yes, Fred has elevated the boring old knife sharpener into death-defying magic, and you are the star. It’s a Sharp Act, so take a bow! Gift box packaging

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.