KEN HARDY gör comeback!

KEN HARDY gör comeback! Det är på Sällskapet Stallbrödernas stallshow på Intiman i Stockholm den 7 april detta sker. John Houdi kommer att länka senare till var man köper biljetter då det är garanterat inget någon trollkarl vill missa. John Houdi kommer f.ö även att uppträda i showen!

För er som aldrig sett Ken Hardy nämner min tipsare John Houdi  att Ken Hardy var en fantastisk manipulatör. Förvisso “inspirerad” av Fred Kaps men oerhört skicklig och elegant. Kolla detta klippet så förstår ni vad John menar:  http://bubblare.se/movie/ken_hardy
Sist jag såg Ken Hardy trolla var den 17 oktober 1998 då Örebro Magiska Cirkel firade 50 år med en hejdundrande föreställning med Topper Martyn, Willardo, Two Lerys, Hasse & Kalle, Christer el Ricco och Ken Hardy.  
 
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

3 reaktioner till “KEN HARDY gör comeback!”

  1. I mitten på 70-talet köpte jag en trolleribok, Trolla med Musse. av Ken Hardy (Kenneth Olofsson) Walt Disney Productions. 1974. 188 s. Det var en bra handbok i trolleri, buktaleri och tankeläsning. Jag såg honom också på TV några gånger och tyckte att hans manipulationer var mycket bra.
    Sven-Arne Karlberg

  2. Själv hade jag Ken som läromästare i “Ken Hardy´s” trolleriskola i Karlstad. Det var ett tag sedan, men det var där det började, tidigt 80-tal.
    Mvh Anders “BB” Bergstrand

  3. Ken Hardy inspirerade mej till att börja trolla på 1970 talet via sin trolleriskola i Karlstad. Då tog jag också mitt artistnamn Black Rhodini, Och jag har fortsatt att utöva mina magiska konster, och det fortsätter jag med också i dagsläget. Ola Pettersson i Grums Värmland den 15 augusti 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.