Trolleri i Norge

Klas M Larsson  besökte Norge föregående vecka för att göra en barn- och familjeföreställning (ett välgörenhetsuppdrag) på Oslo Universitetssykehus, Avdelningen för Epilepsi i Sandvika, tillsammans med trollkarlar från Den Magiske Ring (Jan Crosby, Christian Konttorp, Tor Arne Holmseth och Guilherme Curty).

Klas skriver: ”Det blev väldigt uppskattat av sjuka barn och deras familjer. I samband med besöket så pratade jag återigen med ett nytt norskt löfte: han är 13 år gammal och heter Sean Serville. Redan nu har han hunnit etablera sig som “duvtrollare” (mycket tack vare intensiv stöttning från Davido och Guilherme Curty som tagit honom under sina vingar) och i norsk media har han bland annat haft en interaktiv “jul-trolleri-kalender” i samarbete med lokaltidningen “Romerikes Blad” – Mer om Sean finns på http://www.seanserville.com/  Värt att titta på, för tro mig: den här “gutten” kommer att gå långt!

När Sean besöker Stockholm för första gången i juli under sommaren tillsammans med sin far så har jag lovat att guida honom till trolleriet i Sverige, bl a Magic Bar och MagicLand. Det är roligt att se hur en ung människa utvecklas och anammar vår konstform.”

Det här inlägget postades i Sett, hört och hänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.