Trolleri i Norge

Klas M Larsson  besökte Norge föregående vecka för att göra en barn- och familjeföreställning (ett välgörenhetsuppdrag) på Oslo Universitetssykehus, Avdelningen för Epilepsi i Sandvika, tillsammans med trollkarlar från Den Magiske Ring (Jan Crosby, Christian Konttorp, Tor Arne Holmseth och Guilherme Curty).

Klas skriver: ”Det blev väldigt uppskattat av sjuka barn och deras familjer. I samband med besöket så pratade jag återigen med ett nytt norskt löfte: han är 13 år gammal och heter Sean Serville. Redan nu har han hunnit etablera sig som ”œduvtrollare” (mycket tack vare intensiv stöttning från Davido och Guilherme Curty som tagit honom under sina vingar) och i norsk media har han bland annat haft en interaktiv ”œjul-trolleri-kalender” i samarbete med lokaltidningen ”œRomerikes Blad” ”“ Mer om Sean finns på http://www.seanserville.com/  Värt att titta på, för tro mig: den här ”œgutten” kommer att gå långt!

När Sean besöker Stockholm för första gången i juli under sommaren tillsammans med sin far så har jag lovat att guida honom till trolleriet i Sverige, bl a Magic Bar och MagicLand. Det är roligt att se hur en ung människa utvecklas och anammar vår konstform.”

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.