Bernandos Magic

Bernandos Magic grundades 1965 av Axel Bernhard Svensson som blev mer känd under sitt artistnamn Bernando. I sin källare på Hagagatan 18 i Bromölla började Bernhard erbjuda trolleriartiklar till folk som var intresserade. I takt med att intresset ökade började han även leverera till folk som bodde runt om i Norden. 

Under slutet av 90-talet började kusinerna David & Marcus Persson spendera mycket tid hos Bernhard i den magiska källaren. Det slutade med att de började hjälpa Bernhard på de årliga kongresserna Magic Weekend i Lund. År 2005 tog David & Marcus över verksamheten efter Bernhard och fortsatte driva Bernandos Magic och även på nätet www.bernandosmagic.se 

Då vi nu ligger i ett skede där så mycket annat behövs prioriteras så som familj och trolleriuppdrag m.m. så hänger vi helt enkelt inte med trollerimarknaden samt uppdatera till de hetaste och senaste effekterna. Vi har därför tagit beslutet att sälja ut så mycket vi kan till mycket förmånliga priser och därefter lägga företaget vilande tills vidare. Önskar ni handla något så tveka inte ta kontakt med oss då sakerna försvinner i rasande fart. Vi har därför lagt till så när ni klickar in på varje artikel kan ni enkelt se hur många antal som finns kvar i lager. Vi behåller domän och namnet www.bernandosmagic.se där vi har planer att bjuda på andra överraskningar framöver.

Mvh Kusinerna
David Persson & Marcus Persson 

Det här inlägget postades i Sett, hört och hänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.