Daniel Kanes Magic Weekend

Mats G. Kjellström besöker Makeriet i Örebro och ser Daniel Kanes senaste show.

Daniel Kane

3 november 2022 klockan 19.00 så var det dags för en magisk show på den exklusiva restaurangen Makeriet i Örebro med trollkonstnären Daniel Kane. Daniel utförde 4 slutsålda shower på 3 dagar. Ca 100 personer i publiken.

Showen startade med en mycket magisk duvakt:
Framtrollning av en duva, streamers, framtrollning av ljus, framtrollning av duva, duva trollas fram ur rök, flash – duk, ljus produktion, duv produktion, duva ur kastrull, borttrollning av duvor, framtrollning duvor, borttrollning av duvor, framtrollning av en stor papegoja.
Ringspelet med 6 ringar, 3 ringar svävar, svävande bordet, streamer ur mun, tråd in i mun ut ur ögat, kort i ballong.

Paus ca 15 minuter.

Hela publiken dansar, Publiken gör ett trick med sina händer, reptricket professor nightmare, slå sönder en lånad mobiltelefon som försvinner och dyker upp i en försluten pringle förpackning, förutsägelse på en larmbricka, uppstigande kortet på ett stort anteckningsblock, framtrollande käppar, magisk lysande stav, svävande rosen med en åskådare, 3 lånade ringar sammanlänkas, en ring trollas bort och återfinns i en presentförpackning som innehåller en klocka som ringen ligger i, 3 st olika rubikskub trick. Tom corona flaska blir full med öl, svävande damen med en åskådare, framtrollning av snö, framtrollning av bowlingklot, stark förutsägelse på en tavla som stått på scenen hela tiden, papegojan flyger runt i rummet. Slut.

Daniel signerar autografer på vykort uppe på scenen.
Trollerishowen var mycket bra och underhållande, många fina och starka nummer.

Foto: Mikael Linder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.