Tumtippen

Magiska Brödernas facktidskrift TUMTIPPEN nr 81 har utkommit. Jag är så glad att det åtminstone kommer ut en svensk trolleritidning numera! Tumtippen har hela 54 sidor denna gången. Redaktören Crillo gör ett fantastiskt jobb!

Utförligt referat från den mycket lyckade trollerikongressen den 19 augusti ute på Tyresö. 22 deltagare. Magiska Bröderna lägger inte tonvikten på att medlemmarna ska lära sig så många olika trick som möjligt av seminariehållarna, utan här gäller det som är mycket viktigare: hur bygga upp en trolleriakt, hur presentera tricken, hur uppträda på scenen m.m. Förutom att Crillo, Rolf Isberg och Per Eklund höll värdefulla seminarier om detta så medverkade skådespelaren Leif Ahrle.

Hans ”“Erik Fröberg medverkar i detta nummer av Tumtippen med tricket Any card any number med utförlig beskrivning av man tillverkar gimmicken.

Magiska Bröderna planerar en resa till Magic Castle och Las Vegas under en vecka i månadsskiftet februari/mars. Vi hoppas detta blir av ”“ vet själv vilken upplevelse detta kan bli! Dag Lofalk håller i detta.

Så kommer två långa, värdefulla lecture notes: Rolf Isbergs och Crillos ”Jag och min akt” och Per Eklunds “Inbrytningsmetoden”.

Grattis alla medlemmar i Magiska Bröderna som får ta del av allt detta!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.